Thursday, December 15, 2011

sorry

hello guys.
 all this time, i've done many sinful things esp. humiliating people. sbp students. i know it must be pretty hard for ya guys to forgive all my wrong doing. ya, nobody's perfect and including me. i'm no perfect. not at all. looking at the way you guys 'act' in the facebook just make me feels.....damn. i know i'm no one to you, but as person that has the same God, the same Prophet, the same race..i have my own right to correct what's wrong. be yourself la...being 'havoc' is not always a good thing. neither being a shy person. so, the best thing..the right thing to do is just be yourself. people nowadays in the facebook is like.....wow! but the reality is -_-' . ask yourself "are you yourself?" don't feel shame of your personality. everyone was born in their own way. follow your path. for instance, if someone looks much prettier than you, just ignore it. make yourself pretty in other ways since not everyone was born with a perfect figure. who knows.....maybe that pretty or cute person really stinks. hahaha. no offense :) you are just perfect as you are. and lastly....I AM TRUELY SORRY FOR EVERYTHING. 

p/s: i'm not the person that you think i am. so, leave HER alone. she got nothing to do with this. i am who i am!

40 comments:

  1. sorry?? i don't if they will forgive you but you don't have right actually to humiliating other people..

    ReplyDelete
  2. WE WERE BORN THIS WAY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. the picture,,was memory for us,,and you don't have any right to embrassed them,,and your sorry,,accepted,,

    ReplyDelete
  4. thanks for the apology. but what you're saying is quite ironic to what you've been throwing around, don't you think? be ourselves? you shouldn't be so judgemental as to think that every sbp kid is like that.cause we're not.we're only being OURSELVES:)

    ReplyDelete
  5. salam,,
    bukan nak kata apa, tapi cara kau mintak maaf pun mcm tak ikhlas, masih lagi ada sisa2 nak kutuk orang.
    tu kau kata "sorry" ?
    salam takde apepun takde..haih.
    then boleh pulak kau kata the same God, Prophet ,race..sorry la ye.
    bagi aku, kalau kau betul2 minta maaf, ada that tint of "penyesalan" .tapi dlm post kau ni...hmm.
    apepun, aku doakan kau yg terbaik la.Allah Maha Adil.salam =)

    ReplyDelete
  6. i can't accept the fact that u're condemn about abp student,,, the way you apologizing is not sincere,,,, can you please change your url??? assbipi??? fuck that mannn u're really like a bitch saying that to us,,, we are being ourselves sincerely,,, i really can't accept itt -,-

    ReplyDelete
  7. maaf diterima. aku fhm manusia tk lari dari kesalahan. kita semua buat salah. kpeacebai.

    ReplyDelete
  8. Maaf memang boleh diterima.
    But the thing is, siapa yang perlu kami maafkan kalau taktahu kau siapa?
    At least, admit who you are.
    And then you'll be forgive. Kbai.

    ReplyDelete
  9. insaf pon.. hahaha.. tah2 dier kner hack!!

    ReplyDelete
  10. yeah apology accepted. but you know, you're words, they're kinda confusing. go check them back. bagus gila dah insaf. and dah delete all those previous posts. hope you'll stay this way, forever. bukan cakap je, tapi tak betul punnn. kay?

    ReplyDelete
  11. nak mintak maaf pulak?
    after macam babi kau kutuk kitorang.
    fikir balik la,kak.
    tak payah nak hipokrit.
    maruah orang kau tak fikir.

    ReplyDelete
  12. LAA..tak kutuk dah? kenape? aku ni dapat HIGH RATING AFTER your hot post about us..semua gambar aku kau amik..asal tak kutuk lagii?y dont u take all my photos and put it right here?bagi naik market aku lagi..bhahah..eleyh,kau cuak kan?sbb da kantoi..hahah.sumpah lawak..cuak la tuh..bhhhahha..btw,no HARD OR HURT FEELINGS..kau kutuk aku lagi pon okay je..aku x kisah..goodluck spm next year..ahha

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Okeyh... I sincerely say apology accepted if your sincere

    ReplyDelete
  15. yeah. you should do it this way from the beginning. macam tak tahu pulak budakbudak sekarang ni memang macam tu.tak boleh tegur cara kasar.supposely kena nasihat dengan cara betul. make them realise yang bnda tu semua will just humiliating themselves. okay thnk you.

    ReplyDelete
  16. loikee!! :)
    chill2!! ko straight A plus nye aa!!
    hahaha!!

    ReplyDelete
  17. KORANG NI BODO KE?DAH DIA MINTA MAAF DALA TAKYAH NAK HEBOH2 AG..ADUHHH IKHLAS TAK IKHLAS LAIN CERITA JANJI DIA DAH DELETE LOL

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. ye. sekarang waktu nak cermin diri. Jangan suka makan sumpah orang, nanti tak berkat dunia-akhirat. ingat, memang ade Allah, sama tuhan, same agama, sama bangsa. tapi, it's good for you not to caci depa. sama macam anda, ada hak kebebasan menulis. then, kenapa anda tak beri kebebasan buat mereka? gambar2 tu berdosakah? saya tak nampak ianya menggiurkan. tambahan pula, saya tak nampak kebaikan anda untuk post di sini. lebih baik, andai nak mengata pasal penampilan, jumpa pihak disiplin sbp, bukankah ia lebih berkesan? kalau pasal sekolah saya yang buruk(pernah anda post dulu), cuba mintakan kepada pihak sbp agar ditambah apa yang perlu di sekolah2 lama ini, apa yang perlu direnovate, untuk mencerminkan sbp. it's time to grow up. apapun, semoga berjaya. :)

    ReplyDelete
  20. ye,maaf diterima...good..stop it k?

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Maju kan la ciptaan warga malaysia !
    surpport Facebook Malaysia.
    Made by malaysian people !
    just log in using your original Facebook email and password on this website.
    we have update mp3 and video on it !

    follow this link goo.gl/CVPIV

    ReplyDelete
  23. diadah mintak maaf pun . watlek watpeace . dia ikhlas ke tak . tu antara dia dgn tuhan . kita manusia mmg tak lari dari silap . so maaf diterima :D

    ReplyDelete
  24. oh baguslah kau mntak maaf.haha padahal kau ngna aku takda masalah pon :P even aku budak sbp.haha
    hence,aku doakan kau berjaya dunia akhirat sis!
    peace~!

    KID

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum;
    Allah Maha Pengampun. Asal hati kau ikhlas nak minta maaf, takpelah. Us humans can do nothing.

    p/s Blog readers : Ingat 2 perkara, Lupa 2 perkara.

    Ingat KEBAIKAN orang pada kita, Ingat DOSA kita pada orang.

    Lupa KEBAIKAN kita pada orang, Lupa DOSA orang pada kita.

    Harap maklum. Peace (:

    Wa'alaikumsalam.

    ReplyDelete
  26. err... kamu... saya tak tahu siapa awak tapi bila awak patut sedar kita sama agama, bangsa.. bkan tak memaafkan... cuma, terkadang lebih baek kita mitak maaf dgn lebih formal.. tunjukkan diri.. memang ada yg menyumpah tapi itulah hakikat yg kita harus terima selpas apa yg kita buat... jgn gunakan alasan islamik ketika memohon maaf.. sepatutnya alasan itu digunapakai sebelum buat salah dulu.. harap reveal la diri tu... dan tolong add aku (Shafiq Mazlan) fb sebab ada benda yang perlu diperkata dan dibincangkan

    ReplyDelete
  27. err.payah sumpah payah..wtv pun aku memang try maafkan kau.tapi..you know..benda yang kau buat tu boleh buat orang bunuh diri kot..buat orang menangis sampai tak makan berapa hari.wtv pun.kau berubah dah kan?bagus lah..but ingat benda ni karma.what you give you will get back.aku forgive..but never forget:D

    ReplyDelete
  28. I honestly don't even understand why everyone is making a big fuss over this. Get over it. Biasalah, manusia, kalau tak kutuk orang tak sah. No need to get all worked up over this. Be mature, accept her/his apology and forget this crap of a blog. Okay? Sekian.

    ReplyDelete
  29. skrg ak rse suke nk follow blog kau... da follow!!!

    ReplyDelete